## **Building the Temple of the Heart**

## ASA FALL CONFERENCE and AGM SCHEDULE -

ALL TIMES EASTERN TIME

\*Schedule subject to changes

#### **THURSDAY**, October 7

# **7:30- 9:00 PM Annual General Meeting (AGM) -** Members Meeting (*Note: This portion is free and open to all members*)

#### **FRIDAY, October 8**

11:00 AM	<b>Class Lesson XI for the School of Spiritual Science</b>
	(Note: There will be no online gathering for the Class Lesson,
	it will be on your own or with your local group)
12:30 PM	What is the School of Spiritual Science?
	A conversation lead by Helen-Ann Ireland
	(30 minutes- open to all)

2:00 PM Conference Opening

3:00 PMThe Stairway of Surprise: Rudolf Steiner's 6 BasicExercises with Michael Lipson

4:00 PM 30-minute Break

- 4:30 PM Thinking/ Clear Thinking with the New Orleans Hub
  Doing/ Right Action with the Austin Hub
  Musical Interludes by Morgan Vallat
- **5:30 PM Biography** with Janey Newton
- **6:00 PM** 60-minute Break
- 7:00 PM Singing, Speech & Eurythmy with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
- 7:15 8 PM Building the Temple through Spiritual Research: Sections of the School of Spiritual Science as Columns of the Temple

#### **SATURDAY**, October 9

12:00 PM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
12:15 PM	The Life of the Heart in Space, Time and Eternity
	with Michaela Glöckler
1:30 PM	Biography with Janey Newton
2:00 PM	60-minute Break
3:00 PM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
3:15 PM	Feeling / Equanimity with the Twin Cities Hub
	Loving / Positivity with the Northern Michigan Hub

## Opening/ Open-Mindedness with the Ann Arbor Hub Musical Interludes by Morgan Vallat

- **4:30 PM** *60-minute Break*
- 5:30 PM Exploring the Heart Connections between Chartres Cathedral and Wolfram von Eschenbach's Parzival with Brian Gray
- 6:45 PM Biography with Janey Newton
- **7:15 PM** 60-minute Break
- 8:15-9:30 PM Thanking/ Inner Harmony / Wholeness

with the Chicago / Youth Section Hub

### SUNDAY, October 10

12:00 PM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
12:15 PM	Experiential Pageant: 'Building the Temple of the Heart-
	<b>The Royal Art: A Social Pilgrimage of the Soul'</b> by Hazel Archer featuring the 6 HUBS, Friends and Hosts, Dennis Dietzel, Mary Ruud, Katherine Thivierge & YOU
1:45 PM	15-minute Break

2:00-3:00 PM Conversation and Conference Closing