Building the Temple of the Heart ASA FALL CONFERENCE and AGM SCHEDULE

- ALL TIMES MOUNTAIN TIME

THURSDAY, October 7

5:30-700 PM Annual General Meeting (AGM) - Members Meeting

(Note: This portion is free and open to all members)

FRIDAY, October 8

9:00 AM Class Lesson XI for the School of Spiritual Science

(Note: There will be no online gathering for the Class Lesson,

it will be on your own or with your local group)

10:30 AM What is the School of Spiritual Science?

A conversation lead by Helen-Ann Ireland

(30 minutes- open to all)

~~~~~~~~~~~~~~~~~

12:00 PM Conference Opening

1:00 PM The Stairway of Surprise: Rudolf Steiner's 6 Basic

<sup>\*</sup>Schedule subject to changes

#### **Exercises** with Michael Lipson

2:00 PM 30-minute Break Thinking/ Clear Thinking with the New Orleans Hub 2:30 PM Doing/ Right Action with the Austin Hub **Musical Interludes** by Morgan Vallat 3:30 PM **Biography** with Janey Newton 60-minute Break 4:00 PM Singing, Speech & Eurythmy 5:00 PM with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud **Building the Temple through Spiritual Research:** 5:15 - 6 PM Sections of the School of Spiritual Science as Columns of the Temple

# **SATURDAY, October 9**

| 10:00 AM | Singing, Speech & Eurythmy                           |  |  |  |
|----------|------------------------------------------------------|--|--|--|
|          | with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud |  |  |  |
| 10:15 AM | The Life of the Heart in Space, Time and Eternity    |  |  |  |
|          | with Michaela Glöckler                               |  |  |  |
| 11:30 AM | Biography with Janey Newton                          |  |  |  |
| 12:00 PM | 60-minute Break                                      |  |  |  |
| 1:00 PM  | Singing, Speech & Eurythmy                           |  |  |  |
|          |                                                      |  |  |  |

with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud

#### 1:15 PM Feeling / Equanimity with the Twin Cities Hub

#### **Loving / Positivity with the Northern Michigan Hub**

Opening/ Open-Mindedness with the Ann Arbor Hub

Musical Interludes by Morgan Vallat

**2:30 PM** *60-minute Break* 

3:30 PM Exploring the Heart Connections between Chartres

**Cathedral and Wolfram von Eschenbach's Parzival** 

with Brian Gray

**4:45 PM Biography** with Janey Newton

**5:15 PM** *60-minute Break* 

6:15-7:30 PM Thanking/ Inner Harmony / Wholeness

with the Chicago / Youth Section Hub

# **SUNDAY, October 10**

10:00 AM Singing, Speech & Eurythmy

with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud

10:15 AM Experiential Pageant: 'Building the Temple of the Heart-

The Royal Art: A Social Pilgrimage of the Soul'

by Hazel Archer featuring the 6 HUBS, Friends and Hosts, Dennis Dietzel, Mary Ruud, Katherine Thivierge & YOU

**11:45 AM** *15-minute Break* 

12:00-1:00 PM Conversation and Conference Closing