# **Building the Temple of the Heart**

# ASA FALL CONFERENCE and AGM SCHEDULE -

ALL TIMES CENTRAL TIME

\*Schedule subject to changes

### **THURSDAY**, October 7

**6:30- 8:00 PM Annual General Meeting (AGM) -** Members Meeting (*Note: This portion is free and open to all members*)

### **FRIDAY, October 8**

10:00 AM	<b>Class Lesson XI for the School of Spiritual Science</b>
	(Note: There will be no online gathering for the Class Lesson
	it will be on your own or with your local group)
11:30 AM	What is the School of Spiritual Science?
	A conversation led by Helen-Ann Ireland, open to all
	(30 min)
	~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
1:00 PM	Conference Opening
2:00 PM Exercises	The Stairway of Surprise: Rudolf Steiner's 6 Basic
	with Michael Lipson
3:00 PM	30-minute Break
3:30 PM	Thinking / Clear Thinking with the New Orleans Hub
	Doing / Right Action with the Austin Hub

#### Musical Interludes by Morgan Vallat

- **4:30 PM Biography** with Janey Newton
- **5:00 PM** 60-minute Break
- 6:00 PM Singing, Speech & Eurythmy with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
- 6:15 7:00 PM Building the Temple through Spiritual Research:

Sections of the School of Spiritual Science as Columns of the

Temple

### **SATURDAY, October 9**

11:00 AM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
11:15 AM Michaela Glöc	The Life of the Heart in Space, Time and Eternity with kler
12:30 PM	Biography with Janey Newton
1:00 PM	60-minute Break
2:00 PM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
2:15 PM	Feeling / Equanimity with the Twin Cities Hub
	Loving / Positivity with the Northern Michigan Hub
	Opening / Open-mindedness with the Ann Arbor Hub
	Musical Interludes by Morgan Vallat
3:30 PM	60-minute Break
4:30 PM Cathedral	Exploring the Heart Connections between Chartres
	and Wolfram von Eschenbach's Parzival with Brian Gray

5:45 PM Biography with Janey Newton

**6:15 PM** *60-minute Break* 

7:15-8:30 PM Thanking / Inner Harmony / Wholeness with the Chicago / Youth Section Hub

### **SUNDAY, October 10**

11:00 AM	Singing, Speech & Eurythmy
	with Dennis Dietzel, Katherine Thivierge & Mary Ruud
11:15 AM	Experiential Pageant: 'Building the Temple of the Heart-
	The Royal Art: A Social Pilgrimage of the Soul'
	by Hazel Archer featuring the 6 HUBS, Friends and Hosts,
	Dennis Dietzel, Mary Ruud, Katherine Thivierge & YOU
12:45 PM	15-minute Break

1:00-2:00 PM Conversation and Conference Closing